www.zangriela.nl
Valuta:
goedkope kleding,dames kleding,dames schoenen,online winkelen ,winterjas dames
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


1. Hoe kunnen we de bescherming van uw privacy?

De veiligheid van uw persoonlijke informatie is heel belangrijk voor ons. Wij verkopen of verhuren uw persoonlijke informatie aan derden in geen geval nooit. Wij waarderen uw vertrouwen zeer hoog, en zal zich inspannen om de veiligheid en privacy van de persoonlijke informatie die u ons verstrekt en zal alleen gebruiken als we in het privacybeleid hebt beschreven beschermen.

Tijdens de informatie uitwisselen proces, zullen we proberen ons best om de veiligheid van uw gegevens te verzekeren door middel van het versleutelen van de gegevens invoeren met de software van Veiligheid Socket Layer (SSL). Het is erg belangrijk om te voorkomen dat andere mensen tegen ongeoorloofd gebruik van uw wachtwoord of het invoeren van uw computer.
Daarom moet u het moment log-off nadat u stopt met het bezoeken van de website wanneer u dezelfde computer met andere mensen te delen te verzekeren.

2. Welke persoonlijke gegevens van de gebruikers die wij verzamelen?

Ons primaire doel het verzamelen van persoonlijke informatie is te personaliseren en onze service te verbeteren. Wij verzamelen de volgende soorten informatie van onze gebruikers:

Informatie die u aan ons verstrekt:

Wij ontvangen en alle informatie die u op onze websites in te voeren of aan ons verstrekt op andere manieren, zoals uw naam, e-mailadres en andere informatie die u verstrekt op te slaan. U kunt ervoor kiezen om ons te voorzien van bepaalde informatie, maar dan moet je misschien niet in staat om te profiteren van veel van onze speciale functies, zoals het plaatsen van reacties op onze websites te nemen, het creëren van een gebruiker of ontvangen van e-mail alerts. De persoonlijke gegevens die u verstrekt zal worden gebruikt voor doeleinden zoals het reageren op uw verzoeken om bepaalde producten en diensten, het aanpassen van de reclame-inhoud die u te zien en te communiceren.

3. Hoe gebruiken we de informatie die wij verzamelen

◆ We kunnen de informatie die we verzamelen om te gebruiken:

* Bedien, bieden, verbeteren en onderhouden van de website.

* Aanpassen en / of uw communicatie en winkelervaring te verbeteren.

* Beter inspelen op uw klantenservice vragen.

* Communiceer met u over uw aankoop, accountgegevens of klantenservice behoeften.

* Communiceer met u over onze producten en evenementen, en voor andere promotionele doeleinden.
* Verbetering van onze business.

* Dien wedstrijden, promoties, enquêtes of andere Website functies.

◆ We gebruiken cookies om:

* Denk aan de items in uw winkelwagen.

* Herkent u wanneer u terugkeert naar onze website.

* Bewaar uw gebruikersnaam of e-mailadres (maar niet vergeten) die het gemakkelijker maken om in te loggen te maken.

* Bevestig dat gebruikers zijn ingelogd.

* Hiermee kunt u Express Checkout gebruiken.

* Analyseer het gedrag van bezoekers.

Opmerking:

Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u ze blokkeren door het aanpassen van de instellingen van uw internetbrowser. Echter, als je ze te blokkeren, zult u niet in staat zijn om alle functies van onze websites, met inbegrip van de aanpassingen functies die samenhangen met het creëren van een gebruikersprofiel te gebruiken.

4. Uw toestemming

◆ Door het gebruik van onze site, gaat u akkoord met onze privacy policy.

◆ Door lid te worden van onze website, gaat u akkoord met een basisbedrag van informatie te delen met de rest van de gemeenschap, inclusief uw gebruikersnaam, locatie in de stad, profielfoto en bepaalde andere elementaire informatie.? Om deel te nemen aan alle bijkomende Website functies en gemeenschap en het delen van activiteiten, zul je moeten veranderen uw privacy instelling voor meer informatie, met inbegrip van al uw User Generated Content te delen, je profiel pagina en al uw activiteiten op de website.

Terug