www.zangriela.nl
Valuta:
goedkope kleding,dames kleding,dames schoenen,online winkelen ,winterjas dames
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Wij accepteren de volgende betaalmethoden: Visa, Mastercard, JBC, Money Gram, Western Union.
Levertijd

Bestellingen worden verzonden op maandag tot en met zaterdag.

Momenteel zijn we in staat om verzenden naar de hele wereld.

Voor items gekocht met een creditcard, zult u niet in rekening gebracht totdat de items zijn verzonden. Voor items gekocht met een bankpas of bankkaart, kunt u direct worden gefactureerd na orderbevestiging.

De meeste bestellingen beginnen de scheepvaart zodra uw online aankoop is voltooid. Items worden verzonden zodra ze zijn gevestigd in voorraad, uw betaling is goedgekeurd en het ontvangende adres is geverifieerd. Bijvoorbeeld, als je een artikel te bestellen op onze online winkel dat het zal ons magazijn binnen 36 uur te verlaten. Na uw bestelling ons magazijn verlaat, levertijden variëren afhankelijk van de verzendmethode en de locatie van uw verzendadres.

Sorry, we zijn niet in staat om verzenden naar meerdere adressen op dit moment. Klant Registratie Reminder: Zorg ervoor dat uw adres postcode juist is, om ervoor te zorgen dat we kunnen de levering het pakket correct.

Wij verzenden DHL, UPS en EMS, 3-5Dagen levering voor de meeste bestellingen. Wij zullen u op de hoogte via e-mail binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling als er een vertraging zal zijn.
Terugkeer en Exchange-beleid

Wij staan ​​achter onze producten!

Indien binnen 30 dagen bent u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop van de website, kunt u naar ons terugsturen. Periode.

Het is makkelijk ...

• Plaats een online rendement.

• Plaats een online uitwisseling.

Het is noodzakelijk voor u om de eenvoudige online procedure te volgen, zodat we snel versnellen uw terugkeer of uitwisseling.

Houdt u rekening met drie weken voor uw krediet te verwerken, nadat wij de producten in ons magazijn ontvangen. Let op: de oorspronkelijke verzendkosten wordt niet terugbetaald.

Wij zullen u op de hoogte via e-mail wanneer uw terugkeer of uitwisseling is terug naar uw kaart gecrediteerd. Garantie vervangend product Exchange Beleid

Als uw garantie vervanging verzoek is goedgekeurd en u wilt uw garantie vervangend product te wisselen, moet u contact met ons op om te wisselen vergunning te verkrijgen. We zijn blij om ongedragen producten te ruilen voor een product van gelijke of lagere waarde binnen 30 dagen, maar we zijn niet in staat om een ​​terugbetaling voor garantie uitwisseling & gratis geschenk producten aan te bieden.

Volg uw Bestel Online

Er zijn drie manieren om uw bestelling te volgen ...

• Bekijk je email. U ontvangt e-mails met betrekking tot de status van uw bestelling op het adres dat u bij de kassa opgegeven ontvangen.

• Bezoek de website. Als u een account bij ons, informatie over uw openstaande orders, volgen en eerdere bestellingen hebben gecreëerd is online beschikbaar in het gedeelte Mijn account.

Terug